Како да депонирате пари на IQ Option
Водичи

Како да депонирате пари на IQ Option

Добредојдени сте да депонирате користејќи дебитна или кредитна картичка (Visa, Mastercard), Интернет банкарство или е-паричник како Skrill, Neteller, Webmoney и други е-паричници. Минималниот депозит е 10 УСД. Ако вашата банкарска сметка е во друга валута, средствата ќе се конвертираат автоматски. Многу од трговците претпочитаат да користат е-паричници наместо банкарски картички, бидејќи е побрзо за повлекување. И IQ Option има добри вести за вас: тие не наплаќаат никакви такси кога правите депозит.
Како да тргувате со бинарни опции на IQ Option
Водичи

Како да тргувате со бинарни опции на IQ Option

IQ Option е онлајн брокер кој нуди финансиски инструменти како forex парови, бинарни и дигитални опции, криптовалути, стоки, ETF, индекси и акции. Тоа е исто така едно од најпознатите имиња за тргување со опции во светот и најбараната платформа. Ако прашате трговец каде тргува, веројатно ќе слушате: Јас тргувам со бинарни опции со IQ Option.