IQ Option Hyni - IQ Trader Albania - IQ Trader Shqipëria

Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option


Si të regjistroheni në opsionin IQ

Si të regjistroheni në llogarinë e opsionit IQ?

  1. Shkoni te aplikacioni ose faqja e internetit e IQ Option celular .
  2. Klikoni në " Identifikohu ".
  3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj .
  4. Klikoni në butonin e gjelbër " Identifikohu ".
  5. Nëse keni harruar emailin tuaj , mund të identifikoheni duke përdorur “ Google ” ose “ Facebook ”.
  6. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në " Ka harruar fjalëkalimin ".

Klikoni "Identifikohu", do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj dhe klikoni "Identifikohu"
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Pas hyrjes me sukses, do të shihni faqen si më poshtë dhe klikoni "Tregtoni tani" për të filluar tregtimin.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë Demo, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option


Si të regjistroheni në opsionin IQ duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në butonin Facebook.

1. Klikoni në butonin Facebook
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook

4. Klikoni në "Identifikohu"
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Një herë ju keni klikuar në butonin "Identifikohu", IQ Option do të kërkojë qasje në: emrin dhe foton tuaj të profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo...
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën IQ Option.


Si të regjistroheni në opsionin IQ duke përdorur Google?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Google, duhet të klikoni në butonin Google.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni “Next”. Sistemi do të hapë një dritare, do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj google.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të IQ Option.

Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria e opsionit IQ

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e uebit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Keni harruar fjalëkalimin".
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të IQ Option. Duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit dhe të klikoni "Dërgo" Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Një njoftim do të hapet se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Rivendos fjalëkalimin"
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të IQ Option. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Konfirmo"
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën IQ Option duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rivendosje"
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Dërgo". Pastaj bëni të njëjtat hapa të mbetur si aplikacioni në internet
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option


Identifikohu në versionin celular të uebit të IQ Option

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare IQ Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas trokitni lehtë mbi butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Pasi të regjistroheni me sukses, do të shihni faqen më poshtë dhe do të prekni ikonën "person".
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Prekni "Tregtoni tani" për të filluar tregtimin.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option

Si të identifikoheni në aplikacionin IQ Option iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin e internetit IQ Option. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "IQ Option - FX Broker" dhe klikoni "MERRNI" për ta instaluar në iPhone ose iPad tuaj.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular IQ Option iOS duke përdorur emailin tuaj, Facebook, Google ose Apple ID. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option


Si të regjistroheni në aplikacionin Android IQ Option?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "IQ Option - Online Investing Platform" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu .
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Android IQ Option duke përdorur llogarinë tuaj të postës elektronike, Facebook ose Google.

Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni opsionin “LOG IN”
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin “LOG IN”.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Tani ju keni gjithashtu 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kam harruar emailin nga llogaria e IQ Option

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Facebook ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni ato kur regjistroheni në faqen e internetit të IQ Option. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Google dhe Facebook, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes


Si mund të dal nga llogaria ime?

Për të dalë nga llogaria juaj, shkoni në faqen kryesore dhe lëvizni poshtë faqes. Klikoni butonin Log Out dhe do të dilni jashtë.


Çfarë duhet të bëj nëse nuk mund të hyj në llogarinë time?

- Nëse shihni mesazhin "Limiti i hyrjes është tejkaluar", do të thotë se keni futur një fjalëkalim të pasaktë disa herë radhazi. Ju lutemi prisni pak përpara se të provoni të identifikoheni përsëri. Nëse nuk jeni të sigurt nëse fjalëkalimi juaj është i saktë, përdorni opsionin "harrova fjalëkalimin" në faqen tonë të hyrjes. Sistemi do të dërgojë udhëzime se si të rivendosni fjalëkalimin tuaj në adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim në platformë.

- Nëse jeni regjistruar përmes një rrjeti social, atëherë duhet të krijoni një fjalëkalim duke përdorur versionin në internet për të hyrë në aplikacionin e desktopit. Ju mund të krijoni një fjalëkalim duke përdorur opsionin "harrova fjalëkalimin" në faqen tonë të hyrjes. Ju duhet të jepni emailin që është i lidhur me llogarinë tuaj të rrjetit social. Lidhja e rikuperimit për një fjalëkalim do të dërgohet në atë email. Pasi të jetë bërë kjo, do të mund të identifikoheni në aplikacionin tuaj të desktopit duke përdorur këtë email dhe fjalëkalimin e ri.

- Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, përdorni opsionin "Ka harruar fjalëkalimin" në faqen tonë të hyrjes. Sistemi do të dërgojë udhëzime për rivendosjen e fjalëkalimit tuaj në adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim në platformë.


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë sime?

Monedha e llogarisë caktohet gjatë përpjekjes së parë për të bërë një depozitë. Për shembull, nëse keni përdorur dollarë amerikanë për të bërë depozitën tuaj të parë, monedha e llogarisë suaj do të jetë USD. Depozita juaj e parë luan një rol jetik sepse pasi të keni bërë depozitën, nuk do të jetë e mundur të ndryshoni monedhën.

Nëse nuk keni qenë në dijeni të këtij rregulli, atëherë e vetmja mundësi është të hapni një llogari të re dhe të depozitoni me monedhën që keni ndërmend të përdorni. Mos harroni se pasi të krijoni një llogari të re, duhet të bllokoni llogarinë e mëparshme pas tërheqjes së fondeve tuaja.


Si të tërhiqni para nga opsioni IQ

Si të tërheq paratë?

Mënyra juaj e tërheqjes do të varet nga mënyra e depozitimit.

Nëse përdorni një portofol elektronik për të depozituar, do të mund të tërhiqeni vetëm në të njëjtën llogari të portofolit elektronik. Për të tërhequr fonde, bëni një kërkesë për tërheqje në faqen e tërheqjes. Kërkesat për tërheqje përpunohen nga IQ Option brenda 3 ditëve të punës. Nëse tërhiqeni në një kartë bankare, sistemi i pagesave dhe banka juaj kërkojnë kohë shtesë për të përpunuar këtë transaksion.

Kushtet mund të ndryshojnë në varësi të vendndodhjes. Ju lutemi kontaktoni me Mbështetjen për udhëzime të sakta.

1. Vizitoni faqen e internetit IQ Option ose aplikacionin celular.

2. Hyni në llogari me një email ose llogari sociale.

3. Zgjidhni butonin "Tërheqja e fondeve".

Nëse jeni në faqen tonë kryesore, zgjidhni "Tërheqja e fondeve" në panelin në anën e djathtë
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Nëse jeni në dhomën e tregtisë, klikoni në ikonën e Profilit dhe zgjidhni "Tërheqja e fondeve".
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
4. Do të ridrejtoheni te faqja e Tërheqjes, specifikoni shumën që dëshironi të tërhiqni (shuma minimale e tërheqjes është 2 dollarë)
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Zgjidhni mënyrën e tërheqjes, për Depozitat e bëra nga kartat bankare, së pari duhet të tërhiqni shumën tuaj të depozituar përsëri në kartën tuaj në forma e një rimbursimi
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
rimbursimi me sukses
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Dhe më pas ju mund të tërhiqni fitimin tuaj duke përdorur çdo mënyrë tjetër pagese të disponueshme
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Kërkesa juaj për tërheqje dhe statuset e tërheqjes shfaqen në faqen e tërheqjes
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option


Si të tërhiqni para nga llogaria tregtare në një kartë bankare?

Për të tërhequr fondet tuaja, shkoni te seksioni "Tërheqja e fondeve". Zgjidhni një metodë tërheqjeje, specifikoni shumën dhe detajet e tjera të nevojshme dhe klikoni butonin "Tërheqja e fondeve". Ne bëjmë çmos që të përpunojmë të gjitha kërkesat për tërheqje brenda së njëjtës ditë ose të nesërmen nëse është jashtë orarit të punës në ditët e punës (me përjashtim të fundjavave). Ju lutemi vini re se mund të duhet pak më shumë për të përpunuar pagesat ndërbankare (bankë në bankë).

Numri i kërkesave për tërheqje është i pakufizuar. Shuma e tërheqjes nuk duhet të kalojë shumën aktuale të bilancit tregtar.

*Tërheqja e fondeve kthen paratë që janë paguar në transaksionin e mëparshëm. Kështu, shuma që mund të tërhiqni në një kartë bankare është e kufizuar në shumën që keni depozituar në atë kartë.

Shtojca 1 tregon një diagram të rrjedhës së procesit të tërheqjes.

Në procesin e tërheqjes përfshihen palët e mëposhtme:

1) Opsioni IQ

2) Banka blerëse – banka partnere e IQ Option.

3) Sistemi i pagesave ndërkombëtare (IPS) – Visa International ose MasterCard.

4) Banka emetuese – banka që hapi llogarinë tuaj bankare dhe lëshoi ​​kartën tuaj.

Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni në kartën bankare vetëm shumën e depozitës suaj fillestare të bërë me këtë kartë bankare. Kjo do të thotë që ju mund t'i ktheni fondet tuaja në këtë kartë bankare. Ky proces mund të zgjasë pak më shumë nga sa pritej, në varësi të bankës suaj. IQ Option i transferon menjëherë paratë në bankën tuaj. Por mund të duhen deri në 21 ditë (3 javë) për të transferuar para nga banka në llogarinë tuaj bankare.

Nëse nuk i merrni paratë në ditën e 21-të, ju lusim të përgatisni një deklaratë bankare (me logo, nënshkrim dhe vulë nëse është version i printuar; versionet elektronike duhet të jenë të printuara, të nënshkruara dhe të vulosura nga banka) që mbulon periudhën nga data e depozitimit (të këtyre fondeve) deri në datën aktuale dhe dërgojeni atë në [email protected] nga emaili i lidhur me llogarinë tuaj ose te oficeri ynë i mbështetjes përmes bisedës live. Do të ishte e mahnitshme nëse mund të na jepni edhe një email të përfaqësuesit të bankës (personit që ju dha deklaratën bankare). Më pas do t'ju kërkojmë të na informoni sapo ta dërgoni. Mund të na kontaktoni përmes bisedës live ose me email ([email protected]). Ju lutemi vini re se pasqyra juaj bankare duhet të përmbajë informacion për kartën tuaj bankare (6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të saj).

Ne do të bëjmë çmos që të kontaktojmë bankën tuaj dhe t'i ndihmojmë të gjejnë transaksionin. Deklarata juaj bankare do t'i dërgohet grumbulluesit të pagesave dhe hetimi mund të zgjasë deri në 180 ditë pune.

Nëse tërheqni një shumë që keni depozituar në të njëjtën ditë, këto dy transaksione (depozitë dhe tërheqje) nuk do të pasqyrohen në pasqyrën bankare. Në këtë rast, ju lutemi kontaktoni bankën tuaj për sqarime.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Sa kohë duhet që tërheqja që kam bërë me transfertë bankare të arrijë në llogarinë time bankare?

Afati standard maksimal kohor për transfertat bankare është 3 ditë pune dhe mund të zgjasë më pak. Megjithatë, ashtu si disa boletos përpunohen në më pak kohë, të tjerat mund të kenë nevojë për gjithë kohën e afatit.


Pse e ndryshuat shumën minimale për tërheqjet e transfertave bankare në 150,00 BRL?

Kjo është një shumë e re minimale e tërheqjes vetëm për transfertat bankare. Nëse zgjidhni një metodë tjetër, shuma minimale është ende 4 BRL. Ky ndryshim ishte i nevojshëm për shkak të numrit të lartë të tërheqjeve të përpunuara me këtë metodë në vlera të ulëta. Për të respektuar kohën e përpunimit, duhet të ulim numrin e tërheqjeve të bëra në ditë, pa ndikuar në cilësinë e tyre.


Po përpiqem të tërheq më pak se 150,00 BRL me transfertë bankare dhe marr një mesazh për të kontaktuar mbështetjen. Ju lutem rregulloni atë për mua

Nëse dëshironi të tërheqni një shumë nën 150 BRL, ju duhet vetëm të zgjidhni një mënyrë tjetër tërheqjeje, për shembull portofolin elektronik.


Cilat janë shumat minimale dhe maksimale të tërheqjes?

Ne nuk kemi kufizime për sa i përket shumës minimale të tërheqjes — duke filluar nga 2 dollarë, ju mund t'i tërheqni fondet tuaja në faqen e mëposhtme: iqoption.com/withdrawal. Për të tërhequr një shumë më pak se 2 dollarë, do t'ju duhet të kontaktoni Ekipin tonë të Mbështetjes për ndihmë. Specialistët tanë do t'ju ofrojnë skenarët e mundshëm.


A duhet të siguroj ndonjë dokument për të bërë një tërheqje?

Po. Ju duhet të verifikoni identitetin tuaj për të tërhequr fondet. Verifikimi i llogarisë është i nevojshëm për të parandaluar transaksionet financiare mashtruese në llogari.

Për të kaluar procesin e verifikimit, do t'ju kërkohet të ngarkoni dokumentet tuaja në platformë duke përdorur lidhjet e dhëna më poshtë:

1) Një foto e identitetit tuaj (pasaportë, patentë shoferi, kartë identiteti kombëtare, leje qëndrimi, certifikatë identiteti refugjati, udhëtim refugjati pasaportë, ID e votuesit). Ju mund të përdorni mësimet tona video më poshtë për detaje.

2) Nëse keni përdorur një kartë bankare për depozitimin e parave, ju lutemi ngarkoni një kopje të të dy anëve të kartës tuaj (ose kartave nëse keni përdorur më shumë se një për të depozituar). Ju lutemi mbani mend se duhet të fshehni numrin tuaj CVV dhe të mbani të dukshme vetëm 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të kartës suaj. Ju lutemi sigurohuni që karta juaj të jetë e nënshkruar.

Nëse përdorni një portofol elektronik për të depozituar fonde, duhet të na dërgoni vetëm një skanim të ID-së tuaj.

Të gjitha dokumentet do të verifikohen brenda 3 ditëve të punës pasi të bëni një kërkesë për tërheqje.


Statuset e tërheqjes. Kur do të përfundojë tërheqja ime?

1) Pasi bëhet një kërkesë për tërheqje, ajo merr statusin "Kërkohet". Në këtë fazë, fondet zbriten nga gjendja e llogarisë suaj.

2) Pasi të fillojmë përpunimin e kërkesës, ajo merr statusin "Në proces".

3) Fondet do të transferohen në kartën tuaj ose në portofolin tuaj elektronik pasi kërkesa të marrë statusin "Fondet e dërguara". Kjo do të thotë që tërheqja ka përfunduar nga ana jonë dhe fondet tuaja nuk janë më në sistemin tonë.

Ju mund të shihni statusin e kërkesës suaj për tërheqje në çdo kohë në Historinë tuaj të Transaksioneve.

Koha kur merrni pagesën varet nga banka, sistemi i pagesave ose sistemi i portofolit elektronik. Është afërsisht 1 ditë për kuletat elektronike dhe zakonisht deri në 15 ditë kalendarike për bankat. Koha e tërheqjes mund të rritet nga sistemi i pagesave ose banka juaj dhe IQ Option nuk ka asnjë ndikim në të.


Sa kohë duhet për të përpunuar tërheqjen?

Për çdo kërkesë tërheqjeje, specialistëve tanë u duhet pak kohë për të kontrolluar gjithçka dhe për të miratuar kërkesën. Zakonisht kjo nuk është më shumë se 3 ditë.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Ne duhet të sigurohemi që personi që bën një kërkesë të jeni vërtet ju, në mënyrë që askush tjetër të mos ketë akses në paratë tuaja.

Kjo është e nevojshme për sigurinë e fondeve tuaja, së bashku me procedurat e verifikimit.

Pas kësaj, ekziston një procedurë e veçantë kur tërhiqeni në një kartë bankare.

Ju mund të tërhiqni në kartën tuaj bankare shumën totale të depozituar nga karta juaj bankare brenda 90 ditëve të fundit.

Ne ju dërgojmë paratë brenda të njëjtave 3 ditë, por bankës suaj i duhet edhe pak kohë për të përfunduar transaksionin (për të qenë më të saktë, anulimi i pagesave tuaja për ne).

Përndryshe, ju mund t'i tërheqni të gjitha fitimet tuaja në një portofol elektronik (si Skrill, Neteller ose WebMoney) pa asnjë kufizim dhe të merrni paratë tuaja brenda 24 orëve pasi të kemi përfunduar kërkesën tuaj për tërheqje. Kjo është mënyra më e shpejtë për të marrë paratë tuaja.
Si të identifikoheni dhe të tërhiqni para nga IQ Option
Thank you for rating.