IQ Option Regjistrohu - IQ Trader Albania - IQ Trader Shqipëria

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option


Si të regjistroheni në opsionin IQ

Si të regjistroheni me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Regjistrohu ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të gjitha informacionet e nevojshme dhe të klikoni "Hap një llogari falas"
 1. Shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj
 2. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
 3. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 4. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 5. Lexoni "Kushtet e kushteve" dhe kontrolloni atë
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Tani nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo , klikoni "Filloni tregtimin në llogarinë praktike".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese . Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar duke klikuar "Përmbushni llogarinë tuaj me fonde reale".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Për të filluar tregtimin Live duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (depozita minimale është 10 USD/GBP/EUR).

Referojuni këtij artikulli për të ditur më shumë rreth Depozitës: Si të bëni një Depozitë në Opsionin IQ
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, IQ Option do t'ju dërgojë një postë konfirmimi. Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option


Si të regjistroheni me një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes llogarisë web nga Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Pastaj do t'ju kërkojë që jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe pranoni Kushtet e Kushteve, Politikën e Privatësisë dhe Politikën e Ekzekutimit të Porosisë, klikoni " Konfirmo ".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
2. Dritarja e hyrjes në Facebook do të hapet, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar Facebook

. Butoni "Identifikohu", IQ Option kërkon qasje në: emrin dhe fotografinë e profilit dhe adresën e emailit. Kliko Vazhdo...


Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Pas kësaj, ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën IQ Option.


Si të regjistroheni me një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Më pas do t'ju kërkojë që jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe pranoni Kushtet e Kushteve, Politikën e Privatësisë dhe Politikën e Ekzekutimit të Porosisë, klikoni "Konfirmo" 2. dritaren
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
e sapohapur futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Regjistrohu në aplikacionin iOS Option IQ

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular IQ Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “IQ Option - FX Broker” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit IQ Option për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Regjistrimi për platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
 4. Kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe klikoni " Regjistrohu "
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Tregti në praktikë" për Tregtim me Llogari Demo.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option


Regjistrohu në aplikacionin Android IQ Option

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular IQ Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “IQ Option - Online Investing Platform” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin në internet të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit IQ Option për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
 4. Kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe klikoni " Regjistrimi "
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Tregti në praktikë" për Tregtim me Llogari Demo.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option

Regjistro llogarinë e IQ Option në versionin celular në ueb

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare IQ Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare dhe vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Prekni butonin "Tregtoni tani" në qendër.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe shtypni "Hap një llogari falas".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Sa para mund të fitoj në llogarinë e praktikës?

Ju nuk mund të përfitoni nga transaksionet që kryeni në llogarinë e praktikës. Ju merrni fonde virtuale dhe bëni transaksione virtuale. Është menduar vetëm për qëllime trajnimi. Për të tregtuar duke përdorur para reale, duhet të depozitoni fonde në një llogari reale.


Si të kaloj midis llogarisë së praktikës dhe llogarisë reale?

Për të kaluar midis llogarive, klikoni bilancin tuaj në këndin e sipërm djathtas. Sigurohuni që të jeni në sallën e tregtisë. Paneli që hapet tregon të gjitha llogaritë tuaja: llogarinë tuaj reale dhe llogarinë tuaj të praktikës. Klikoni një llogari për ta bërë atë aktive që të mund ta përdorni për tregtim.


Si mund të mbush llogarinë e praktikës?

Ju gjithmonë mund të rimbushni llogarinë tuaj të praktikës falas nëse balanca bie nën 10,000 dollarë. Së pari, duhet të zgjidhni këtë llogari. Pastaj klikoni butonin e gjelbër Depozita me dy shigjeta në këndin e sipërm djathtas. Hapet një dritare ku mund të zgjidhni cilën llogari të rimbushni: llogarinë e praktikës ose atë reale.


A keni aplikacione për PC, iOS ose Android?

Po, ne po! Dhe në kompjuterë, platforma përgjigjet më shpejt në aplikacionin për Windows dhe Mac OS. Pse është më e shpejtë të tregtoni në aplikacion? Faqja e internetit është më e ngadalshme për të përditësuar lëvizjet në grafik, sepse shfletuesi nuk përdor aftësitë e disponueshme WebGL për të maksimizuar burimet e kartës video të kompjuterit. Aplikacioni nuk e ka këtë kufizim, kështu që përditëson grafikun pothuajse menjëherë. Kemi edhe aplikacione për iOS dhe Android. Ju mund të gjeni dhe shkarkoni aplikacionet në faqen tonë të shkarkimit.

Nëse një version i aplikacionit nuk është i disponueshëm për pajisjen tuaj, mund të tregtoni përsëri duke përdorur faqen e internetit të IQ Option.


Si mund ta siguroj llogarinë time?

Për të siguruar llogarinë tuaj, përdorni vërtetimin me 2 hapa. Sa herë që hyni në platformë, sistemi do t'ju kërkojë të vendosni një kod të veçantë të dërguar në numrin tuaj të telefonit. Mund ta aktivizoni opsionin te Cilësimet.

Si të identifikoheni në opsionin IQ

Si të identifikoheni në llogarinë e opsionit IQ?

 1. Shkoni te aplikacioni ose faqja e internetit e IQ Option celular .
 2. Klikoni në " Identifikohu ".
 3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj .
 4. Klikoni në butonin e gjelbër " Identifikohu ".
 5. Nëse keni harruar emailin tuaj , mund të identifikoheni duke përdorur “ Google ” ose “ Facebook ”.
 6. Nëse keni harruar fjalëkalimin, klikoni në " Ka harruar fjalëkalimin ".

Klikoni "Identifikohu", do të shfaqet forma e hyrjes.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin me të cilin jeni regjistruar për të hyrë në llogarinë tuaj dhe klikoni "Identifikohu"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Pas hyrjes me sukses, do të shihni faqen si më poshtë dhe klikoni "Tregtoni tani" për të filluar tregtimin.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë Demo, gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pas depozitimit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option


Si të identifikoheni në opsionin IQ duke përdorur Facebook?

Ju gjithashtu mund të identifikoheni në faqen e internetit duke përdorur llogarinë tuaj personale në Facebook duke klikuar në butonin Facebook.

1. Klikoni në butonin Facebook.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
2. Dritarja e hyrjes në Facebook do të hapet, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar Facebook

. Butoni "Identifikohu", IQ Option do të kërkojë qasje në: emrin dhe fotografinë e profilit dhe adresën e emailit. Klikoni Vazhdo... Pas kësaj do të ridrejtoheni automatikisht në platformën IQ Option.


Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option

Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option


Si të identifikoheni në opsionin IQ duke përdorur Google?

1. Për autorizim përmes llogarisë tuaj Google, duhet të klikoni në butonin Google.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
2. Më pas, në dritaren e re që hapet, futni numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni “Next”. Sistemi do të hapë një dritare, do t'ju kërkohet fjalëkalimi për llogarinë tuaj google.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit. Ju do të çoheni në llogarinë tuaj personale të IQ Option.

Rikuperimi i fjalëkalimit nga llogaria e opsionit IQ

Mos u shqetësoni nëse nuk mund të hyni në platformë, thjesht mund të keni futur fjalëkalimin e gabuar. Ju mund të dilni me një të re.

Nëse përdorni versionin e uebit

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Keni harruar fjalëkalimin".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Më pas, sistemi do të hapë një dritare ku do t'ju kërkohet të rivendosni fjalëkalimin për llogarinë tuaj të IQ Option. Duhet t'i jepni sistemit adresën e duhur të emailit dhe të klikoni "Dërgo" Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Një njoftim do të hapet se një email është dërguar në këtë adresë e-mail për të rivendosur fjalëkalimin.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Më tej në letrën në emailin tuaj, do t'ju ofrohet të ndryshoni fjalëkalimin tuaj. Klikoni në "Rivendos fjalëkalimin"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Lidhja nga emaili do t'ju çojë në një seksion të veçantë në faqen e internetit të IQ Option. Fusni fjalëkalimin tuaj të ri këtu dy herë dhe klikoni butonin "Konfirmo"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Pasi të keni futur "Fjalëkalimin" dhe "Konfirmoni fjalëkalimin". Do të shfaqet një mesazh që tregon se fjalëkalimi është ndryshuar me sukses.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Kjo eshte! Tani mund të hyni në platformën IQ Option duke përdorur emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj të ri.

Nëse përdorni aplikacionin celular

Për ta bërë këtë, klikoni në lidhjen "Rivendosje"
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Në dritaren e re, futni emailin që keni përdorur gjatë regjistrimit dhe klikoni butonin "Dërgo". Pastaj bëni të njëjtat hapa të mbetur si një aplikacion ueb.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option


Hyni në IQ Option Mobile Web Version

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare IQ Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare dhe vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Pasi të regjistroheni me sukses, do të shihni faqen më poshtë dhe do të prekni ikonën "person".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Klikoni "Tregtoni Tani" për të filluar tregtimin.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option

Si të identifikoheni në aplikacionin IQ Option iOS?

Hyrja në platformën celulare iOS është e ngjashme me hyrjen në aplikacionin e internetit IQ Option. Aplikacioni mund të shkarkohet përmes App Store në pajisjen tuaj ose klikoni këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin "IQ Option - FX Broker" dhe klikoni "MERRNI" për ta instaluar në iPhone ose iPad tuaj.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular IQ Option iOS duke përdorur emailin tuaj, Facebook, Google ose Apple ID. Thjesht duhet të zgjidhni opsionin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin "Identifikohu".
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option


Si të identifikoheni në aplikacionin Android IQ Option?

Duhet të vizitoni dyqanin Google Play dhe të kërkoni për "IQ Option - Online Investing Platform" për të gjetur këtë aplikacion ose klikoni këtu .
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Pas instalimit dhe nisjes, mund të identifikoheni në aplikacionin celular Android IQ Option duke përdorur llogarinë tuaj të postës elektronike, Facebook ose Google.

Bëni të njëjtat hapa si në pajisjen iOS, zgjidhni opsionin “LOG IN”
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj dhe më pas klikoni në butonin “LOG IN”.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option
Tani ju keni gjithashtu 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese për të tregtuar në platformë.
Si të regjistroheni dhe të identifikoheni në llogarinë në IQ Option


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Kam harruar emailin nga llogaria e IQ Option

Nëse keni harruar e-mailin tuaj, mund të identifikoheni duke përdorur Facebook ose Gmail.

Nëse nuk i keni krijuar këto llogari, mund t'i krijoni ato kur regjistroheni në faqen e internetit të IQ Option. Në raste ekstreme, nëse harroni emailin tuaj dhe nuk ka asnjë mënyrë për t'u identifikuar nëpërmjet Google dhe Facebook, duhet të kontaktoni shërbimin e mbështetjes


Si mund të dal nga llogaria ime?

Për të dalë nga llogaria juaj, shkoni në faqen kryesore dhe lëvizni poshtë faqes. Klikoni butonin Log Out dhe do të dilni jashtë.


Çfarë duhet të bëj nëse nuk mund të hyj në llogarinë time?

- Nëse shihni mesazhin "Limiti i hyrjes është tejkaluar", do të thotë se keni futur një fjalëkalim të pasaktë disa herë radhazi. Ju lutemi prisni pak përpara se të provoni të identifikoheni përsëri. Nëse nuk jeni të sigurt nëse fjalëkalimi juaj është i saktë, përdorni opsionin "harrova fjalëkalimin" në faqen tonë të hyrjes. Sistemi do të dërgojë udhëzime se si të rivendosni fjalëkalimin tuaj në adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim në platformë.

- Nëse jeni regjistruar përmes një rrjeti social, atëherë duhet të krijoni një fjalëkalim duke përdorur versionin në internet për të hyrë në aplikacionin e desktopit. Ju mund të krijoni një fjalëkalim duke përdorur opsionin "harrova fjalëkalimin" në faqen tonë të hyrjes. Ju duhet të jepni emailin që është i lidhur me llogarinë tuaj të rrjetit social. Lidhja e rikuperimit për një fjalëkalim do të dërgohet në atë email. Pasi të jetë bërë kjo, do të mund të identifikoheni në aplikacionin tuaj të desktopit duke përdorur këtë email dhe fjalëkalimin e ri.

- Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, përdorni opsionin "Ka harruar fjalëkalimin" në faqen tonë të hyrjes. Sistemi do të dërgojë udhëzime për rivendosjen e fjalëkalimit tuaj në adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim në platformë.


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë sime?

Monedha e llogarisë caktohet gjatë përpjekjes së parë për të bërë një depozitë. Për shembull, nëse keni përdorur dollarë amerikanë për të bërë depozitën tuaj të parë, monedha e llogarisë suaj do të jetë USD. Depozita juaj e parë luan një rol jetik sepse pasi të keni bërë depozitën, nuk do të jetë e mundur të ndryshoni monedhën.

Nëse nuk keni qenë në dijeni të këtij rregulli, atëherë e vetmja mundësi është të hapni një llogari të re dhe të depozitoni me monedhën që keni ndërmend të përdorni. Mos harroni se pasi të krijoni një llogari të re, duhet të bllokoni llogarinë e mëparshme pas tërheqjes së fondeve tuaja.
Thank you for rating.