Si të depozitoni para në IQ Option
Udhëzues

Si të depozitoni para në IQ Option

Jeni të mirëpritur të depozitoni duke përdorur një kartë debiti ose krediti (Visa, Mastercard), banking në internet ose një portofol elektronik si Skrill, Neteller, Webmoney dhe kuleta të tjera elektronike. Depozita minimale është 10 USD. Nëse llogaria juaj bankare është në një monedhë tjetër, fondet do të konvertohen automatikisht. Shumë nga tregtarët preferojnë të përdorin kuletat elektronike në vend të kartave bankare sepse janë më të shpejta për tërheqje. Dhe IQ Option ka një lajm të mirë për ju: ata nuk paguajnë asnjë tarifë kur bëni një depozitë.
Si të tregtoni opsionet binare në IQ Option
Udhëzues

Si të tregtoni opsionet binare në IQ Option

IQ Option është një ndërmjetës në internet që ofron instrumente financiare si çifte Forex, opsione binare dhe dixhitale, kriptovaluta, mallra, ETF, indekse dhe aksione. Është gjithashtu një nga emrat më të njohur për tregtimin e opsioneve në botë dhe platforma më e kërkuar. Nëse pyesni një tregtar se ku tregton, me siguri do të dëgjoni: Unë tregtoj opsionet binare me opsionin IQ.