Verifiko IQ Option - IQ Trader Albania - IQ Trader Shqipëria

Si të verifikoni llogarinë në IQ Option


Çfarë lloj dokumentesh pranoni?

Ka dokumente të ndryshme që mund t'ju kërkohet të ngarkoni, në varësi të rregullave specifike në zonën tuaj. Ne pranojmë dokumentet e mëposhtme:

Dëshmi e vlefshme identiteti:

 • Pasaporta (vetëm faqja e fotografive)
 • Kartën e identitetit kombëtar
 • Patentë shoferi
 • Leja e qëndrimit

Dëshmi e vlefshme dhe e fundit e adresës:

 • Faturat e shërbimeve: gaz, ujë, energji elektrike ose telefon
 • Deklaratë/letër bankare që përmend llogarinë tuaj rrjedhëse me bankën (foto/skanimi i letrës origjinale ose deklaratës PDF)
 • Fatura tatimore
 • Një certifikatë zyrtare e vendbanimit të lëshuar nga bashkia lokale (komuna)

Informacioni që jepni duhet të përputhet me informacionin në dokumentet tuaja. Kjo do të na ndihmojë të përshpejtojmë procesin e verifikimit.

Si ta verifikoj llogarinë time?

Për të verifikuar llogarinë tuaj, ju lutemi klikoni në vijën e kuqe 'Verifiko adresën e emailit' siç tregohet këtu
Si të verifikoni llogarinë në IQ Option
Hapi 1: konfirmoni emailin tuaj. Në procesin e regjistrimit, do të merrni një email me një kod konfirmimi. Fusni këtë kod në fushën përkatëse
Si të verifikoni llogarinë në IQ Option
Si të verifikoni llogarinë në IQ Option
Hapi 2 është thelbësor për plotësimin e procedurës së verifikimit
Si të verifikoni llogarinë në IQ Option
Si të verifikoni llogarinë në IQ Option
Hapi 3 kërkon që të ngarkoni dokumentet tuaja për verifikim:
Si të verifikoni llogarinë në IQ Option
Për të kaluar procesin e verifikimit, do t'ju kërkohet të ngarkoni dokumentet tuaja në platformë duke përdorur lidhjet e dhëna më poshtë:

1) Një foto e ID-së tuaj. Jepni një skanim ose një foto të një prej dokumenteve të mëposhtëm:
 • Pasaporta
 • Karta e identitetit nga të dyja anët
 • Patentë shoferi në të dyja anët
 • Leja e qëndrimit

Dokumenti duhet të tregojë qartë:
 • Emri yt i plote
 • Foto juaj
 • Data e lindjes
 • Data e skadimit
 • Numri i dokumentit
 • Nenshkrimi juaj


2) Nëse keni përdorur një kartë bankare për depozitimin e parave, ju lutemi ngarkoni një kopje të të dy anëve të kartës tuaj (ose kartave nëse keni përdorur më shumë se një për të depozituar). Ju lutemi mbani mend se duhet të fshehni numrin tuaj CVV dhe të mbani të dukshme vetëm 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të kartës suaj. Ju lutemi sigurohuni që karta juaj të jetë e nënshkruar.
Si të verifikoni llogarinë në IQ Option
Nëse përdorni një portofol elektronik për të depozituar fonde, duhet t'i dërgoni IQ Option vetëm një skanim të ID-së tuaj.

Të gjitha dokumentet do të verifikohen brenda 3 ditëve të punës pasi të bëni një kërkesë për tërheqje.


Pse më duhet verifikimi dhe sa kohë zgjat?

Ne jemi një institucion financiar dhe për këtë arsye duhet të dimë se kush i përdor shërbimet tona. Pra, kur hapni një llogari me ne, na kërkohet të verifikojmë identitetin tuaj.

Ne përpiqemi të ofrojmë verifikimin sa më të shpejtë. Megjithatë, ndonjëherë duhet të bëjmë kontrolle shtesë, të cilat mund të zgjasin pak (të paktën 48 orë).

Sapo dokumentet tuaja të verifikohen, ne do t'ju njoftojmë për rezultatet. Ju gjithashtu mund të gjurmoni përparimin dhe statusin e verifikimit të dokumentit tuaj në faqen tonë të internetit ose në aplikacionin tonë celular.


Si ndikon verifikimi në llogarinë time tregtare?

Tregtimi, depozitat ose tërheqjet mund të kufizohen derisa llogaria të verifikohet, në varësi të rajonit tuaj.

Kur kërkohet, ndiqni hapat e verifikimit për t'u siguruar që llogaria juaj të verifikohet plotësisht sipas rregullave specifike në zonën tuaj për të shmangur kufizimet dhe kufizimet e mundshme.

Thank you for rating.