Si të depozitoni para në IQ Option

Si të depozitoni para në IQ Option
Jeni të mirëpritur të depozitoni duke përdorur një kartë debiti ose krediti (Visa, Mastercard), banking në internet ose një portofol elektronik si Skrill, Neteller, Webmoney dhe kuleta të tjera elektronike.

Depozita minimale është 10 USD. Nëse llogaria juaj bankare është në një monedhë tjetër, fondet do të konvertohen automatikisht.

Shumë nga tregtarët preferojnë të përdorin kuletat elektronike në vend të kartave bankare sepse janë më të shpejta për tërheqje.

Dhe IQ Option ka një lajm të mirë për ju: ata nuk paguajnë asnjë tarifë kur bëni një depozitë.


Depozita përmes kartave bankare (Visa / Mastercard)

1. Vizitoni faqen e internetit të IQ Option ose aplikacionin celular .

2. Hyni në llogarinë tuaj tregtare.

3. Klikoni në butonin “Depozitim”.

Nëse jeni në faqen kryesore të IQ Option, shtypni butonin "Depozitim" në këndin e sipërm të djathtë të faqes kryesore të faqes së internetit.
Si të depozitoni para në IQ Option
Nëse jeni në dhomën e tregtisë, shtypni butonin e gjelbër "Depozitë". Ky buton ndodhet në këndin e sipërm të djathtë të faqes.
Si të depozitoni para në IQ Option
4. Ka disa mënyra për të depozituar fonde në llogarinë tuaj, ju mund të bëni depozita nëpërmjet çdo karte debiti dhe krediti. Karta duhet të jetë e vlefshme dhe e regjistruar në emrin tuaj dhe të mbështesë transaksionet ndërkombëtare online.

Zgjidhni mënyrën e pagesës "Mastercard", vendosni një shumë të depozitës me dorë ose zgjidhni një nga lista dhe klikoni "Vazhdo në pagesë".
Si të depozitoni para në IQ Option

Mënyrat e pagesës në dispozicion të lexuesit mund të jenë të ndryshme. Për listën më të përditësuar të metodave të disponueshme të pagesës, ju lutemi referojuni platformës së tregtimit të IQ Option

5. Do të ridrejtoheni në një faqe të re ku do t'ju kërkohet të shkruani numrin e kartës, emrin e mbajtësit të kartës dhe CVV-në.
Si të depozitoni para në IQ Option
Kodi CVV ose СVС është një kod 3-shifror që përdoret si element sigurie gjatë transaksioneve online. Është shkruar në vijën e nënshkrimit në anën e pasme të kartës suaj. Duket si më poshtë.

Si të depozitoni para në IQ Option
Për të përfunduar transaksionin, shtypni butonin "Paguaj".
Si të depozitoni para në IQ Option
Në faqen e re që u hap, vendosni kodin e sigurt 3D (një fjalëkalim një herë i krijuar në celularin tuaj që konfirmon sigurinë e transaksionit në internet) dhe klikoni butonin "Konfirmo".
Si të depozitoni para në IQ Option
Nëse transaksioni juaj ka përfunduar me sukses, do të shfaqet një dritare konfirmimi dhe fondet tuaja do të kreditohen në llogarinë tuaj menjëherë.
Si të depozitoni para në IQ Option
Kur bëni një depozitë, karta juaj bankare lidhet me llogarinë tuaj si parazgjedhje. Herën tjetër që të bëni një depozitë, nuk do t'ju duhet të vendosni më të dhënat tuaja. Ju do të duhet vetëm të zgjidhni kartën e nevojshme nga lista.

Depozitë përmes Internet Banking

1. Klikoni në butonin “ Depozitim ”.

Nëse jeni në faqen kryesore të IQ Option, shtypni butonin "Depozitim" në këndin e sipërm të djathtë të faqes kryesore të faqes së internetit.
Si të depozitoni para në IQ Option
Nëse jeni në dhomën e tregtisë, shtypni butonin e gjelbër "Depozitë". Ky buton ndodhet në këndin e sipërm të djathtë të faqes.
Si të depozitoni para në IQ Option
2. Zgjidhni bankën që dëshironi të depozitoni (në rastin tim është Techcombank), më pas mund të vendosni një shumë të depozitës me dorë ose të zgjidhni një nga lista dhe të shtypni "Vazhdo te Pagesa".
Si të depozitoni para në IQ Option

Futni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e llogarisë tuaj bankare dhe klikoni në butonin "Vazhdo".

Shënim : duhet ta përfundoni operacionin brenda 360 sekondave.
Si të depozitoni para në IQ Option
3. Ju lutemi prisni derisa sistemi të lidhet me llogarinë tuaj bankare dhe mos e mbyllni këtë dritare.

4. Më pas do të shihni ID-në e transaksionit, që do t'ju ndihmojë të merrni OTP në telefonin tuaj.
Është shumë e lehtë për të marrë kodin OTP:

  • klikoni në butonin "Merr kodin OTP".
  • futni ID-në e transaksionit dhe klikoni butonin "Konfirmo".
  • merrni kodin OTP.

5. Nëse pagesa ishte e suksesshme, ju do të ridrejtoheni në faqen e mëposhtme me shumën e pagesës, datën dhe ID-në e transaksionit.

Depozitoni përmes kuletave elektronike (Neteller, Skrill, Advcash, WebMoney, Perfect Money)

1. Vizitoni faqen e internetit të IQ Option ose aplikacionin celular.

2. Hyni në llogarinë tuaj tregtare.

3. Klikoni në butonin “Depozitim”.

Nëse jeni në faqen kryesore të IQ Option, shtypni butonin "Depozitim" në këndin e sipërm të djathtë të faqes kryesore të faqes së internetit.
Si të depozitoni para në IQ Option
Nëse jeni në dhomën e tregtisë, shtypni butonin e gjelbër "Depozitë". Ky buton ndodhet në këndin e sipërm të djathtë të faqes.
Si të depozitoni para në IQ Option
4. Zgjidhni mënyrën e pagesës "Neteller", më pas mund të vendosni manualisht një shumë të depozitës ose të zgjidhni një nga lista dhe të shtypni "Vazhdo te Pagesa".
Si të depozitoni para në IQ Option

Depozita minimale është 10 USD. Nëse llogaria juaj bankare është në një monedhë tjetër, fondet do të konvertohen automatikisht.

5. Futni adresën e emailit që keni përdorur për t'u regjistruar me Neteller dhe shtypni "Vazhdo".
Si të depozitoni para në IQ Option
6. Tani futni fjalëkalimin e llogarisë tuaj Neteller në mënyrë që të identifikoheni dhe shtypni "Vazhdo".
Si të depozitoni para në IQ Option
7. Kontrolloni informacionin e pagesës dhe klikoni "Përfundo porosinë".
Si të depozitoni para në IQ Option
8. Pasi transaksioni juaj të ketë përfunduar me sukses, do të shfaqet një dritare konfirmimi.
Si të depozitoni para në IQ Option
Si të depozitoni para në IQ Option
Fondet tuaja do të kreditohen në gjendjen tuaj reale menjëherë.

Ku janë paratë e mia? Një depozitë u bë automatikisht në llogarinë time

Kompania IQ Option nuk është në gjendje të debitojë llogarinë tuaj pa autorizimin tuaj.

Ju lutemi sigurohuni që një palë e tretë të mos ketë akses në llogarinë tuaj bankare ose në portofolin tuaj elektronik.

Është gjithashtu e mundur që të keni disa llogari në faqen e internetit të IQ Option.

Nëse ka ndonjë shans që dikush të ketë akses në llogarinë tuaj në platformë, ndryshoni fjalëkalimin tuaj në cilësimet.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Sa kohë duhet që boleto që kam paguar të kreditohet në llogarinë time?

Boletos përpunohen dhe kreditohen në llogarinë tuaj të IQ Option brenda 2 ditëve të punës. Ju lutemi vini re se IQ Option ka boleta të ndryshme dhe ato zakonisht ndryshojnë vetëm në kohën minimale të përpunimit, duke qenë 1 orë për boletat e shpejta dhe 1 ditë për versionet e tjera. Mbani mend: ditët e punës janë vetëm nga e hëna në të premte.


Pagova një boleto të shpejtë dhe nuk më hyri në llogarinë time për 24 orë. Pse jo?

Ju lutemi vini re se koha maksimale e përpunimit të boletos, edhe më e shpejta, është 2 ditë pune! Prandaj, kjo do të thotë se ka vetëm diçka potencialisht të gabuar nëse ky afat ka skaduar. Është e zakonshme që disa të kreditohen shpejt dhe të tjerët jo. Ju lutemi vetëm prisni! Nëse afati ka skaduar, kontaktoni IQ Option nëpërmjet mbështetjes.


Sa kohë duhet që depozita që kam bërë me transfertë bankare të arrijë në llogarinë time?

Afati standard maksimal kohor për transfertat bankare është 2 ditë pune dhe mund të zgjasë më pak. Megjithatë, ashtu si disa boletos përpunohen në më pak kohë, të tjerat mund të kenë nevojë për gjithë kohën e afatit. Gjëja më e rëndësishme është të bëni transferimin në llogarinë tuaj dhe të bëni një kërkesë përmes faqes së internetit/aplikacionit përpara se të bëni transferimin!


A mund të depozitoj duke përdorur llogarinë e dikujt tjetër?

Jo. Të gjitha mjetet e depozitimit duhet t'ju takojnë juve, si dhe pronësia e kartave, CPF dhe të dhëna të tjera, siç thuhet në Kushtet dhe Kushtet e IQ Option.


Po sikur të dua të ndryshoj monedhën e llogarisë sime?

Ju mund ta vendosni monedhën vetëm një herë kur përpiqeni të financoni llogarinë tuaj për herë të parë.

Ju nuk do të jeni në gjendje të ndryshoni monedhën e llogarisë suaj reale tregtare, prandaj sigurohuni që të zgjidhni monedhën e duhur përpara se të klikoni butonin "Vazhdo në pagesë".

Ju mund të bëni një depozitë në çdo monedhë dhe ajo do të konvertohet automatikisht në monedhën që përdorni rregullisht.


Kartat e debitit dhe kreditit. A mund të depozitoj me kartë krediti?

Ju mund të përdorni çdo kartë debiti ose krediti Visa, Mastercard ose Maestro (vetëm me CVV) për të depozituar dhe tërhequr para, përveç Electron. Karta duhet të jetë e vlefshme dhe e regjistruar në emrin tuaj dhe të mbështesë transaksionet ndërkombëtare online.


Kam probleme me depozitimin me karte

Përdorni kompjuterin tuaj për të financuar llogarinë tuaj dhe ai duhet të funksionojë menjëherë!

Pastro skedarët e përkohshëm të internetit (cache dhe cookies) nga shfletuesi juaj. Për ta bërë këtë, shtypni CTRL+SHIFT+DELETE, zgjidhni periudhën TË GJITHA kohore dhe zgjidhni "Clear". Rifresko faqen dhe shiko nëse ka ndryshuar ndonjë gjë.

Depozita juaj mund të refuzohet nëse futni një kod të pasaktë 3-D Secure (një kod konfirmimi një herë i dërguar nga banka). A e keni marrë kodin në mesazhin me tekst nga banka juaj? Ju lutemi kontaktoni bankën tuaj nëse nuk e keni marrë atë.

Kjo mund të ndodhë gjithashtu nëse fusha "vendi" në të dhënat tuaja është bosh. Në këtë rast, sistemi nuk do të kuptojë se cilën mënyrë pagese duhet të ofrojë, sepse mënyrat e disponueshme të pagesës ndryshojnë sipas vendit. Futni vendin tuaj të banimit dhe provoni përsëri.

Disa depozita mund të refuzohen nga banka juaj nëse ka kufizime në pagesat ndërkombëtare. Ju lutemi kontaktoni bankën tuaj dhe verifikoni këtë informacion me ta.

Ju gjithmonë mund të bëni një depozitë me një portofol elektronik.

IQ Option mbështet sa vijon: Skrill , Neteller .

Mund të regjistroheni lehtësisht në cilindo prej tyre online falas dhe më pas përdorni kartën tuaj bankare për të shtuar para në portofolin elektronik.
Thank you for rating.