Si të depozitoni para në IQ Option
Udhëzues

Si të depozitoni para në IQ Option

Jeni të mirëpritur të depozitoni duke përdorur një kartë debiti ose krediti (Visa, Mastercard), banking në internet ose një portofol elektronik si Skrill, Neteller, Webmoney dhe kuleta të tjera elektronike. Depozita minimale është 10 USD. Nëse llogaria juaj bankare është në një monedhë tjetër, fondet do të konvertohen automatikisht. Shumë nga tregtarët preferojnë të përdorin kuletat elektronike në vend të kartave bankare sepse janë më të shpejta për tërheqje. Dhe IQ Option ka një lajm të mirë për ju: ata nuk paguajnë asnjë tarifë kur bëni një depozitë.
Si të hapni një llogari demo në IQ Option
Udhëzues

Si të hapni një llogari demo në IQ Option

Llogaria demo në platformë është teknikisht dhe funksionalisht një kopje e plotë e llogarisë së tregtimit të drejtpërdrejtë, përveç që klienti po tregton me përdorimin e fondeve virtuale. Asetet, kuotat, treguesit e tregtimit dhe sinjalet janë plotësisht identike. Kështu, një llogari demo është një mënyrë e shkëlqyer trajnimi, testimi i të gjitha llojeve të strategjive tregtare dhe zhvillimi i aftësive të menaxhimit të parave. Është një mjet i përsosur për t'ju ndihmuar të bëni hapat e parë në tregti, të shihni se si funksionon dhe të mësoni se si të tregtoni. Tregtarët e avancuar mund të praktikojnë strategji të ndryshme tregtare pa rrezikuar paratë e tyre.