Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) të llogarive, verifikimi në IQ Option

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) të llogarive, verifikimi në IQ Option


Pyetje të përgjithshme


Çfarë janë kuletat elektronike dhe si t'i përdor ato?

Kuletat elektronike janë ndërmjetës përmes të cilëve mund të tërhiqni fondet tuaja në një llogari bankare në Brazil. Ato janë sisteme shumë të shpejta, të sigurta, efikase dhe të thjeshta për t'u përdorur. Përdorimi i tyre është i ngjashëm, pasi ato kryejnë të njëjtin shërbim për disa vende të ndryshme. Disa kanë një ndërfaqe në portugalisht. Për momentin, IQ Option punon me Neteller, Skrill, Webmoney, Advcash dhe PerfectMoney. Faqet e tyre mund të gjenden lehtësisht përmes një kërkimi të shpejtë në Google.


Pse miqtë e mi kanë një pagesë më të madhe se unë?

Llogaritja e rentabilitetit është e njëjtë për të gjithë përdoruesit, me përjashtim të disa aseteve ku klientët VIP kanë një rritje të vogël (më pak se 5%). Prandaj, është e mundur që të përdorni aktive të ndryshme, në kohë të ndryshme, në skadime të ndryshme, gjë që ndikon në llogaritjen.


Çfarë është IQ Option?

IQ Option është një platformë tregtare që ju ndihmon të filloni udhëtimin tuaj si tregtar. IQ Option ofron instrumentet e mëposhtme:

- CFD në çiftet e monedhave

- CFD në aksione

- CFD në mallra

- CFD në kriptomonedha

- CFD në ETF

- Opsione gjithçka ose asgjë

- Opsione dixhitale

Mund të filloni të praktikoni në një llogari demo dhe më pas të vazhdoni tregtimi me fonde reale. Mjetet grafike të IQ Option dhe treguesit e përshtatshëm të analizës teknike ju ndihmojnë të merrni vendime tregtare.


Sa para mund të bëj?

Suksesi juaj varet nga aftësitë dhe durimi juaj, nga strategjia juaj e zgjedhur tregtare dhe nga shuma që jeni në gjendje të investoni. IQ Option rekomandon që fillimisht të shikoni videot e trajnimit të IQ Option , në mënyrë që të mund të bëni transaksione më të informuara. Tregtarët fillestarë mund të provojnë aftësitë dhe praktikojnë në llogarinë e praktikës.


Sa para mund të fitoj në llogarinë e praktikës?

Ju nuk mund të përfitoni nga transaksionet që kryeni në llogarinë e praktikës. Ju merrni fonde virtuale dhe bëni transaksione virtuale. Është menduar vetëm për qëllime trajnimi. Për të tregtuar duke përdorur para reale, duhet të depozitoni fonde në një llogari reale.


Si të kaloj midis llogarisë së praktikës dhe llogarisë reale?

Për të kaluar midis llogarive, klikoni bilancin tuaj në këndin e sipërm djathtas. Sigurohuni që të jeni në sallën e tregtisë. Paneli që hapet tregon të gjitha llogaritë tuaja: llogarinë tuaj reale dhe llogarinë tuaj të praktikës. Klikoni një llogari për ta bërë atë aktive që të mund ta përdorni për tregtim.


Si mund të mbush llogarinë e praktikës?

Ju gjithmonë mund të rimbushni llogarinë tuaj të praktikës falas nëse balanca bie nën 10,000 dollarë. Së pari, duhet të zgjidhni këtë llogari. Pastaj klikoni butonin e gjelbër Depozita me dy shigjeta në këndin e sipërm djathtas. Hapet një dritare ku mund të zgjidhni cilën llogari të rimbushni: llogarinë e praktikës ose atë reale.


A ka IQ Option aplikacione për PC, iOS ose Android?

Po, IQ Option po! Dhe në kompjuterë, platforma përgjigjet më shpejt në aplikacionin për Windows dhe Mac OS. Pse është më e shpejtë të tregtoni në aplikacion? Faqja e internetit është më e ngadaltë për të përditësuar lëvizjet në grafik, sepse shfletuesi nuk përdor aftësitë e disponueshme WebGL për të maksimizuar burimet e kartës video të kompjuterit. Aplikacioni nuk e ka këtë kufizim, kështu që përditëson grafikun pothuajse menjëherë. IQ Option ka gjithashtu aplikacione për iOS dhe Android. Ju mund të gjeni dhe shkarkoni aplikacionet në faqen e shkarkimit të IQ Option.

Nëse një version i aplikacionit nuk është i disponueshëm për pajisjen tuaj, mund të tregtoni përsëri duke përdorur faqen e internetit të IQ Option.

Çfarë është paqëndrueshmëria?

Për ta thënë thjesht, paqëndrueshmëria është se sa shumë ndryshon një çmim. Me paqëndrueshmëri të ulët, ndryshimet janë të parëndësishme në grafik dhe aktivi mund të skadojë në të njëjtin nivel ku keni hapur një pozicion. Por kur grafiku tregon paqëndrueshmëri të lartë, niveli i aktiveve luhatet shpejt.


A mund të telefonojë IQ Option klientët?

Sipas politikës së IQ Option, IQ Option nuk dëshiron të shqetësojë tregtarët e IQ Option me thirrjet dalëse, përveç thirrjeve të mirëseardhjes që IQ Option Fresh Team bën kur tregtarët e IQ Option bëjnë depozitën e tyre të parë. Megjithatë, ju jeni gjithmonë të mirëpritur të kontaktoni IQ Option duke përdorur një nga mënyrat e mëposhtme:

1) Ju telefononi IQ Option sa herë të doni. Zgjidhni një numër përkatës këtu .

2) Opsioni i tekstit IQ në Bisedën e drejtpërdrejtë në platformë.


Kredi tregtare

Kompania nuk jep kredi për tregtim.

Ju falënderoj për mirëkuptimin!


Cili është investimi minimal dhe maksimal për tregti?

Shuma minimale e investimit për kushtet e sotme të tregtimit mund të gjendet në platformën/faqen e tregtimit të Kompanisë. Shuma maksimale e investimit është 20,000 dollarë.

Shuma maksimale për disa aktive mund të ndryshojë në varësi të kushteve të tregut.

Llogaritë

Si mund ta siguroj llogarinë time?

Për të siguruar llogarinë tuaj, përdorni vërtetimin me 2 hapa. Sa herë që hyni në platformë, sistemi do t'ju kërkojë të vendosni një kod të veçantë të dërguar në numrin tuaj të telefonit. Mund ta aktivizoni opsionin te cilësimet.


Kam përdorur një pseudonim për të krijuar llogarinë, tani nuk mund ta verifikoj. Cfare duhet te bej?

Ju do të duhet të ndryshoni të dhënat tuaja të regjistrimit, pasi IQ Option nuk mund ta verifikojë llogarinë tuaj në këtë mënyrë. Kontaktoni mbështetjen për t'i bërë të ditur çdo hap që duhet bërë.


Si mund ta ndryshoj monedhën e llogarisë sime?

Monedha e llogarisë caktohet gjatë përpjekjes së parë për të bërë një depozitë. Për shembull, nëse keni përdorur dollarë amerikanë për të bërë depozitën tuaj të parë, monedha e llogarisë suaj do të jetë USD. Depozita juaj e parë luan një rol jetik sepse pasi të keni bërë depozitën, nuk do të jetë e mundur të ndryshoni monedhën.

Nëse nuk keni qenë në dijeni të këtij rregulli, atëherë e vetmja mundësi është të hapni një llogari të re dhe të depozitoni me monedhën që keni ndërmend të përdorni. Mos harroni se pasi të krijoni një llogari të re, duhet të bllokoni llogarinë e mëparshme pas tërheqjes së fondeve tuaja.


Si mund të kontrolloj historinë e sesioneve të llogarisë sime?

Informacioni rreth përdorimit të llogarisë suaj jepet në profilin tuaj. Aty do të gjeni detajet e aktivitetit të fundit në llogarinë tuaj.


Si mund ta ndryshoj emrin në të dhënat e mia personale?

Të gjithë tregtarët e IQ Option duhet të përdorin vetëm të dhëna personale reale. Nëse llogaria juaj tashmë është verifikuar, nuk mund të ndryshoni mbiemrin, emrin ose informacione të tjera ekzistuese. Nëse nuk e keni verifikuar ende llogarinë tuaj ose nuk e keni përfunduar procesin e verifikimit, ju lutemi vini re se IQ Options ka nevojë vetëm për të dhëna reale personale për të siguruar tërheqje të shpejta dhe për të garantuar sigurinë e fondeve tuaja. Kontaktoni me mbështetjen nëse të dhënat që keni dhënë tashmë IQ Option janë të pasakta. Nëse dëshironi të fshehni emrin tuaj të vërtetë nga tregtarët e tjerë, mund të gjeneroni një emër të rastësishëm në cilësimet personale.

Për të ndryshuar emrin dhe/ose mbiemrin, dërgoni një kërkesë zyrtare në [email protected].

Pas kësaj, ngarkoni një dokument në profilin tuaj për të konfirmuar qëllimin tuaj për të ndryshuar të dhënat tuaja.

Ju mund të kontrolloni një shembull të një ID të vlefshme/patentë drejtimi. Gjithashtu, ja se si duket një pasaportë e vlefshme.
Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) të llogarive, verifikimi në IQ Option
Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) të llogarive, verifikimi në IQ Option

Nëse keni depozituar fonde me një kartë bankare (karta), dërgoni me email fotot e IQ Option të pjesës së përparme dhe të pasme të kartës(ave) tuaj bankare (sigurohuni që të fshihni numrin tuaj CVV dhe mbani të dukshme vetëm 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të Numri i kartes). Sigurohuni që karta juaj të jetë e nënshkruar. Këtu është një shembull i një fotografie të vlefshme të kartës.
Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) të llogarive, verifikimi në IQ Option
Pasi të bëhet kjo, ju lutemi njoftoni IQ Option këtu në bisedë. IQ Option do të ndryshojë me kënaqësi të dhënat tuaja për ju.


Si mund ta fsheh emrin tim të vërtetë?

Nëse nuk dëshironi që emri juaj të jetë i dukshëm në biseda, mund të krijoni një emër të rastësishëm në profilin tuaj. Për ta bërë këtë, klikoni në ikonën e profilit në këndin e sipërm të djathtë dhe shkoni te seksioni "Të dhënat personale". Në faqen që hapet, hapni skedën "Cilësimet" dhe lëvizni poshtë te seksioni "Cilësimet e profilit publik". Këtu mund të krijoni një emër për t'u përdorur dhe askush nuk do ta shohë emrin tuaj të vërtetë. Shkoni te cilësimet e emrit


Si mund ta ndryshoj numrin tim të telefonit?

IQ Option me mirësi tërhiq vëmendjen tuaj për faktin se IQ Option nuk mund të ndryshojë numrin tuaj të telefonit. IQ Option mund të fshijë vetëm numrin e vjetër të telefonit.

Ju lutemi dërgoni kërkesën tuaj në [email protected], tregoni 3 shifrat e fundit të numrit të telefonit në letër dhe njoftoni IQ Option sapo ta dërgoni.


Si ta ndryshoj adresën e shtëpisë time?

Për të ndryshuar adresën tuaj, dërgoni një kërkesë zyrtare në [email protected]. Sigurohuni që të tregoni adresën tuaj të vjetër dhe të re në email.

Pas kësaj, ngarkoni një dokument në profilin tuaj për të konfirmuar qëllimin tuaj për të ndryshuar adresën.

Ju mund të kontrolloni një shembull të një ID të vlefshme/patentë drejtimi këtu . Gjithashtu, ja se si duket një pasaportë e vlefshme.

Pasi të jetë ngarkuar dokumenti juaj, njoftoni IQ Option për të në bisedë. IQ Option do të ndryshojë me kënaqësi adresën tuaj për ju.


Si mund të çabonohem nga emailet?

Çdo mesazh email ka një lidhje Unabonimi në fund. Duhet vetëm një klik për të ndaluar marrjen e emaileve të IQ Option. Ju gjithashtu mund ta vendosni këtë në profilin tuaj. Për ta bërë këtë, klikoni në ikonën e profilit në këndin e sipërm të djathtë dhe shkoni te seksioni "Të dhënat personale". Në faqen që hapet, shkoni te skedari i cilësimeve të postës elektronike, ku mund të zgjidhni llojet e njoftimeve që dëshironi të merrni nga ne. Shkoni te cilësimet e postës elektronike


Si mund ta mbyll llogarinë time?

Disa tregtarë përfshihen shumë në tregti dhe nuk janë në gjendje të ndalojnë, gjë që i bën ata të bëjnë investime të pamatura vazhdimisht. Nëse ju duhet të bëni një pushim dhe të ndaloni tregtimin për një kohë, mund ta mbyllni llogarinë tuaj në cilësimet në profilin tuaj. Butoni "Mbyll llogarinë" është në fund të faqes. Ju lutemi vini re: Pasi të mbyllni llogarinë, nuk mund të hapni profilin tuaj ose të tregtoni në platformë. Shkoni te cilësimet


Kam harruar fjalëkalimin tim. Cfare duhet te bej?

Kur hyni në sajt ose aplikacion, mund të klikoni "Keni harruar fjalëkalimin?" lidheni dhe shkruani adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim. Do të merrni një mesazh email me një lidhje për vendosjen e një fjalëkalimi të ri.


Tarifa e pasivitetit. A ka tarifa IQ Option?

Sipas kushteve dhe kushteve të opsionit IQ, nëse Klienti nuk kryen asnjë operacion në platformën tregtare të Kompanisë për 90 (nëntëdhjetë) ditë kalendarike me radhë (në tekstin e mëtejmë "Llogaria joaktive"), Kompania ka të drejtë të aplikojë një tarifë shërbimi për Llogarinë Joaktive në shumën 10 euro në gjendjen e papërdorur të llogarisë së Klientit. Tarifa vjetore nuk do të jetë më shumë se gjendja totale e llogarisë së Klientit.


Si mund të dal nga llogaria ime?

Për të dalë nga llogaria juaj, shkoni në faqen kryesore dhe lëvizni poshtë faqes. Klikoni butonin Log Out dhe do të dilni jashtë.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) të llogarive, verifikimi në IQ Option


Si mund ta ndryshoj zonën kohore të llogarisë sime?

Për të ndryshuar zonën kohore, shkoni në sallën e tregtisë dhe klikoni ikonën e ingranazheve në këndin e poshtëm djathtas të faqes. Zgjidhni zonën e përshtatshme kohore.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ) të llogarive, verifikimi në IQ Option


Si mund të marr pjesë në biseda publike?

Klienti do të duhet të bëjë të paktën një (1) depozitë në llogarinë e tij tregtare dhe minimalisht të arrijë shumën prej 300$ në vëllim (treqind dollarë ose shumën ekuivalente në një monedhë tjetër).


Çfarë duhet të bëj nëse nuk mund të hyj në llogarinë time?

- Nëse shihni mesazhin "Limiti i hyrjes është tejkaluar", do të thotë se keni futur një fjalëkalim të pasaktë disa herë radhazi. Ju lutemi prisni pak përpara se të provoni të identifikoheni përsëri. Nëse nuk jeni i sigurt nëse fjalëkalimi juaj është i saktë, përdorni opsionin "harrova fjalëkalimin" në faqen e hyrjes në IQ Option. Sistemi do të dërgojë udhëzime se si të rivendosni fjalëkalimin tuaj në adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim në platformë.

- Nëse jeni regjistruar përmes një rrjeti social, atëherë duhet të krijoni një fjalëkalim duke përdorur versionin në internet për të hyrë në aplikacionin e desktopit. Ju mund të krijoni një fjalëkalim duke përdorur opsionin "harrova fjalëkalimin" në faqen e hyrjes në IQ Option. Ju duhet të jepni emailin që është i lidhur me llogarinë tuaj të rrjetit social. Lidhja e rikuperimit për një fjalëkalim do të dërgohet në atë email. Pasi të jetë bërë kjo, do të mund të identifikoheni në aplikacionin tuaj të desktopit duke përdorur këtë email dhe fjalëkalimin e ri.

- Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, përdorni opsionin "Harrova fjalëkalimin" në faqen e hyrjes në IQ Option. Sistemi do të dërgojë udhëzime për rivendosjen e fjalëkalimit tuaj në adresën e emailit që keni përdorur për regjistrim në platformë.

Verifikimi

A mund të tregtoj pa u verifikuar?

Është e detyrueshme të kaloni të gjitha hapat e verifikimit për të qenë në gjendje të tregtoni në platformën IQ Option. Në përputhje me standardet më të larta të sigurisë dhe sigurisë, IQ Option përpiqet të sigurohet që është pronari i llogarisë që kryen transaksione tregtare dhe kryen pagesa në platformën tregtare të IQ Option.


Nuk mund ta konfirmoj numrin tim të telefonit

1. Hapni platformën duke përdorur Google Chrome në modalitetin e fshehtë

2. Sigurohuni që numri juaj i telefonit të jetë specifikuar saktë

3. Rinisni pajisjen tuaj celulare dhe sigurohuni që pajisja juaj të marrë mesazhe të tjera

4. Kontrolloni nëse keni marrë një SMS ose një telefonatë me një verifikim kodi

Nëse nuk ju ndihmon, ju lutemi kontaktoni Ekipin e Mbështetjes së IQ Option përmes LiveChat dhe jepni specialistëve të IQ Option pamjet e ekranit të një gabimi (nëse ka)


Nuk mund ta konfirmoj adresën time të emailit

1. Hapni platformën duke përdorur Google Chrome në modalitetin e fshehtë

. Për ta bërë këtë, ju lutemi shtypni CTRL + SHIFT + DELETE, zgjidhni periudhën ALL dhe më pas klikoni CLEAN. Më pas, rinisni faqen dhe shikoni nëse ka pasur ndonjë ndryshim. Procedura e plotë përshkruhet këtu . Mund të provoni gjithashtu të përdorni një shfletues tjetër ose një pajisje tjetër.

3. Kërkoni edhe një herë një e-mail verifikimi.

4. Kontrolloni dosjen tuaj të postës elektronike në kutinë tuaj të postës elektronike.

Nëse nuk ju ndihmon, ju lutemi kontaktoni Ekipin e Mbështetjes së IQ Option përmes LiveChat dhe jepni specialistëve të IQ Option pamjet e ekranit të një gabimi (nëse ka)


Pse u refuzuan dokumentet e mia?

Ju lutemi kontrolloni nëse:

- dokumentet tuaja janë me ngjyra

- dokumentet tuaja janë lëshuar jo më herët se gjashtë muaj më parë

- keni ngarkuar kopje në faqe të plota të dokumenteve tuaja

- keni mbuluar siç duhet të gjithë numrat e kartës (foto duhet të tregojë gjashtë të parët dhe të fundit katër shifra të numrit të kartës suaj; kodi CVV në anën e pasme duhet të mbulohet)

- keni ngarkuar dokumente të përshtatshme si ID, si pasaportën ose patentën e drejtimit


Unë kam një kartë virtuale që nuk mund ta verifikoj. Cfare duhet te bej?

Në këtë rast, gjithçka do të varet nga banka juaj. Nëse keni akses në kartë, thjesht dërgoni IQ Option një pamje të saj në mënyrë që IQ Option ta verifikojë atë. Disa aplikacione nuk lejojnë kapjen (screenshot), në këtë rast do t'ju duhet të kontaktoni bankën tuaj për të marrë pamjen e ekranit ose të përdorni një pajisje tjetër për të fotografuar kartën në fjalë. Nëse keni akses në imazhet nëpërmjet ueb-shfletuesit, sigurohuni që të kapni të gjithë faqen e shfletuesit, jo vetëm imazhin e kartës.
Thank you for rating.